duminică, 16 august 2009

Emil Boc nu stie sa explice de ce o mentine in functie pe Ridzi

Premierul Emil Boc a ezitat, miercuri, sa argumenteze, la solicitarea presei, mentinerea in functie a ministrului Tineretului si Sportului, Monica Iacob Ridzi, transmite Agerpres.
"Provocarea" a venit din partea jurnalistilor, care i-au cerut premierului, prezent la Palatul Victoria la concursul
de dezbateri "Best Debaters 2009", sa argumenteze pastrarea in functie a Monicai Iacob Ridzi, in conditiile in care, joi, comisia parlamentara de ancheta va prezenta raportul final.
"Intrebati-i pe colegii mei care au participat la o asemenea dezbatere. Cred ca ei sunt cei mai potriviti sa va dea un raspuns intr-o atmosfera atat de placuta cum a fost cea de astazi'', a venit raspunsul premierului, care a pasat, zambind, provocarea, tinerilor participanti la ''Best Debaters 2009''.
In cadrul dezbaterii, tinerii s-au impartit in doua echipe, unii reprezentand Guvernul si ceilalti Opozitia, si au dezbatut timp de aproape o ora tema efectuarii studiilor in strainatate sau in tara, in prezenta prim-ministrului, adauga ziare.com.
Premierul Emil Boc a declarat, la finalul dezbaterii, ca aprecizaza faptul ca aceasta s-a desfasurat "fara atacuri la persoana, injurii, violenta" si a propus organizarea unui eveniment similar in Parlamentul Romaniei.