duminică, 22 februarie 2009

Ţiriac jr. şi Maria se ignoră

Proaspeţii însurăţei nu mai ţin la etichetă


Deşi s-au căsătorit în pripă, cei doi au fost îmbrăcaţi la patru ace
Ion Ion Ţiriac şi Maria Marinescu sunt două dintre vedetele a căror imagine e considerată impecabilă, ţinutele cu care cei doi se afişează fiind dintre cele mai scumpe şi elegante.

Doar telefonul primit i-a readus zâmbetul pe buze lui Ion Ion.
După ce s-au căsătorit, tinerii însurăţei au renunţat la strălucirea pe care o etalează de obicei la evenimentele mondene, ieşind la restaurant în haine sport, extrem de comune. Totuşi, dincolo de felul în care sunt îmbrăcaţi, la Ion Ion şi Maria frapează cel mai mult indiferenţa cu care merg unul pe lângă celălalt.

Astfel, la mai puţin de o lună după ce şi-au unit destinele, cei doi se afişează în public precum doi străini. Paparazzi revistei "Spy" i-au surprins, în două zile consecutive, comportându-se cel mult ca doi amici, la o distanţă mai mare decât diferenţa de înălţime dintre ei.


De gesturi tandre nu se pune problema, căci Ion Ion aproape că-şi ignoră soţia, vorbind neîncetat la telefon, până ce ajung la maşină.

Paparazzii revistei Spy le-au surprins pe cele două VIP-uri într-unul din momentele în care păreau că nu le pasă unuia de celălalt