duminică, 22 februarie 2009

S-au terminat surprizele Zânei?

nsărcinată în trei luni, Andreea Marin ar putea renunţa în viitorul apropiat la emisiunea care a făcut-o celebră. Zâna cea Bună este sfătuită de către o altă viitoare mămică să lase surprizele pe timpul
sarcinii, orele de muncă şi de stat în picioare nefiind deloc indicate în ultimele două trimestre de sarcină.

Adriana Bahmuţeanu-Prigoană, şi ea gravidă - în trei luni şi jumătate - a renunţat la emisiunea pe care o prezintă, fiind de părere că, pentru ducerea la bun termen a sarcinii, Zâna ar trebui să facă şi ea acelaşi lucru. Soţia lui Silviu Prigoană consideră că pierderea sarcinii este un risc pe care Andreaa Marin nu ar trebui să îl neglijeze.

„Andreea are aproape 33 de ani şi, din câte ştiu eu, a urmat mai multe tratamente
pentru a rămâne însărcinată. Dacă nu te menajezi, riscul de a pierde sarcina este destul de mare. Trebuie să se odihnească, să stea mai mult în pat
, să nu mai facă efort”, a declarat Bahmu pentru cotidianul Libertatea.

Adriana consideră că Zâna ar trebui să îşi stabilească priorităţile: cariera sau copilul. „Este riscant pentru sarcină, mai ales că are multe repetiţii şi patru ore de emisie în direct, iar efortul e mare. Eu o sfătuiesc să uite de emisiune şi să aibă grijă de sarcină”, a conchis doamna Prigoană.

În ciuda acestor sfaturi, Andreea Marin pare cât se poate de hotărâtă. Vrea să ducă emisiunea la bun sfârşit, mai precis să o realizeze până în luna decembrie a acestui an, când îi expiră conctractul cu postul public de televiziune. Dar, lăsând la o parte ambiţia, poate chiar absurdă, a vedetei TV, să privim lucrurile şi altfel! Cine ar vrea să vadă în „prime-time” o Zână cu burtică?!